Πολιτική Απορρήτου

 

Με την είσοδο και συνέχιση της πλοήγησής σας στη σελίδα tedxmavilisquare.com και τους σχετιζόμενους με αυτήν υποτομείς (subdomains), δηλώνετε ρητά και ανεπιφύλακτα ότι αποδέχεστε πλήρως την παρακάτω πολιτική απορρήτου.

  1. Ορισμοί

Εφεξής, ως “η παρούσα ιστοσελίδα” ορίζεται το σύνολο των ιστοτόπων που περιέχονται στην ιστοσελίδα tedxmavilisquare.com και τους σχετιζόμενους με αυτήν υποτομείς (subdomains).

  1. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η παρούσα ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, για το περιεχόμενο και τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των οποίων δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

  1. Προσωπικά δεδομένα

3.1. Θεσμικό πλαίσιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη ή χρήστη των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας διέπονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997, Ν. 3471/2006) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ, 2002/58/ΕΚ και 2009/136/ΕΚ), καθώς και τις κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

3.2. Συλλογή δεδομένων

3.2.1. Φόρμες επικοινωνίας

Η παρούσα ιστοσελίδα περιέχει φόρμες επικοινωνίας, στις οποίες συγκεντρώνονται με τη συγκατάθεση του χρήστη τα στοιχεία του ονοματεπώνυμου και της διεύθυνσης e-mail. Τα παραπάνω δεδομένα συλλέγονται με σκοπό τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών της ιστοσελίδας, όπως είναι η ενημέρωση των χρηστών για ζητήματα που σχετίζονται με το αντικείμενο και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, καθώς και η ανταπόκριση σε ερωτήματα ή αιτήματα των χρηστών που υποβάλλονται μέσω της προαναφερθείσας φόρμας, και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

3.2.2. Google Analytics

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics με σκοπό τη συγκέντρωση και ανάλυση στοιχείων που αφορούν τη συμπεριφορά των χρηστών στην ιστοσελίδα, δηλαδή την επισκεψιμότητα, την πλοήγηση στις επιμέρους σελίδες, τον χρόνο διαμονής τους σε αυτές ή τους συνδέσμους που ακολούθησαν για να φτάσουν σε αυτές. Όλα τα παραπάνω δεδομένα είναι μη ταυτοποιήσιμα, συλλέγονται σύμφωνα με την πολιτική της υπηρεσίας, και δεν πωλούνται ή μεταβιβάζονται σε τρίτους.

3.2.3. Google reCAPTCHA

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google reCAPTCHA με σκοπό την αποτροπή κακόβουλων επιθέσεων από bots. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας, όπου ο χρήστης προκειμένου να στείλει e-mail μέσω της φόρμας πρέπει να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι bot. Η επαλήθευση πραγματοποιείται με την αποστολή μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων στην υπηρεσία, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της, και δεν πωλούνται ή μεταβιβάζονται σε τρίτους.

3.2.4. Facebook Social Plugins

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία Facebook Social Plugins με σκοπό την ενσωμάτωση περιεχομένου από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται αφορούν την αλληλεπίδραση του χρήστη με αυτήν την υπηρεσία, είναι μη ταυτοποιήσιμα, συλλέγονται σύμφωνα με την πολιτική της υπηρεσίας, και δεν πωλούνται ή μεταβιβάζονται σε τρίτους.

3.2.5. Instagram APIs

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία Instagram API με σκοπό την ενσωμάτωση περιεχομένου από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν συλλέγει δεδομένα.

3.2.6. Διευθύνσεις IP, στοιχεία φυλλομετρητή και λειτουργικού συστήματος

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει τη δυνατότητα να συλλέγει τη διεύθυνση IP, τα στοιχεία του φυλλομετρητή, καθώς και του λειτουργικού συστήματος της ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία οι χρήστες συνδέονται στον ιστότοπο. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους, δηλαδή με σκοπό τον εντοπισμό και τη διόρθωση πιθανών σφαλμάτων, και όχι για την ταυτοποίηση των χρηστών.

3.3. Ανήλικα Άτομα:

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας κανένα προσωπικό δεδομένο για ανήλικα πρόσωπα κάτω των 16 ετών χωρίς να υπάρχει επιβεβαιωμένη γονεϊκή συγκατάθεση και άδεια. Εάν τεθεί εις γνώσιν μας ότι έχει συλλεχθεί ένα τέτοιο δεδομένο, δεσμευόμαστε να το διαγράψουμε άμεσα. Αν θεωρείται ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αποστέλλοντας email στο info@tedxmavilisquare.com

  1. Χρήση cookies

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

4.1. Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

4.2. Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να αποθηκεύει τις προτιμήσεις του χρήστη όσον αφορά τη γλώσσα στην οποία προβάλλεται η ιστοσελίδα, καθώς και για την πιθανή μεταφορά πληροφοριών από μία σελίδα του ιστοτόπου στις επόμενες, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Ακόμη, χρησιμοποιούνται cookies τρίτων μερών (third-party cookies) από τις υπηρεσίες Google Analytics, Google reCAPTCHA και Facebook Social Plugins, για τους ίδιους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και τα οποία υπόκεινται στις αντίστοιχες Πολιτικές Απορρήτου των υπηρεσιών.

4.3. Πώς να ελέγχετε τα cookies;

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

  1. Αλλαγές πολιτικής απορρήτου

Η παρούσα ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμά της να τροποποιεί μονομερώς και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση το περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής απορρήτου, με οποιονδήποτε τρόπο κρίνει απαραίτητο και πάντοτε στο πλαίσιο του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των σχετικών διεθνών συνθηκών. Σε περίπτωση τροποποίησης δεσμευόμαστε ότι θα ενημερώνουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, προβάλλοντας μηνύματα επαρκούς μεγέθους στις διάφορες σελίδες του ιστοτόπου ή/και με όποιον άλλο τρόπο κρίνουμε απαραίτητο.

  1. Εγγραφή – Ενημερωτικό Δελτίο (Νewsletter)

6.1. Για την να περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα δεν απαιτείται η εγγραφή σας.

6.2. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του TEDxMaviliSquare, παρέχοντας σε αυτό το όνομά σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Με το να μοιράζεστε αυτά τα στοιχεία σας με το TEDxMaviliSquare, αποδέχεστε την επικοινωνία μεταξύ σας και του TEDxMaviliSquare για προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Το TEDxMaviliSquare δεσμεύεται να μην προωθήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους.

6.3. Διατηρείτε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο του TEDxMaviliSquare ανά πάσα στιγμή, γνωστοποιώντας την πρόθεσή σας στο TEDxMaviliSquare. Μετά τη γνωστοποίηση αυτή, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας διαγράφεται από κάθε αρχείο του TEDxMaviliSquare μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες.

  1. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

7.1 Το παρόν κείμενο, καθώς και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση απορρέει από ή σε σχέση με αυτό, διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 (GDPR). Ρητά συμφωνείτε, συνομολογείτε και γίνεται αμοιβαίως αποδεκτό ότι τα Δικαστήρια των Ιωαννινων θα έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα αναφορικά με οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που τυχόν ανακύψει μεταξύ του TEDxMaviliSquare και του Χρήστη, και διέπεται από το παρόν.

7.2 Ωστόσο, το TEDxMaviliSquare έχει ως πάγια επιδίωξη να επιλύει φιλικά και εξωδικαστικά οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ενδεχομένως από τη χρήση ή/και την ερμηνεία και εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης. Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που ως χρήστης εντοπίσει κάποιο προβληματικό από νομικής ή/και ηθικής πλευράς στοιχείο, πληροφορία ή θέμα στον ιστότοπο, παρακαλείστε να ενημερώσετε άμεσα τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στο info@tedxmavilisquare.com